Nieuws: 02 februari

Warm welkom voor gloednieuwe P+R in Rosmalen

De Gemeente Den Bosch opent op 9 februari trots de gloednieuwe P+R in Rosmalen, een stap naar duurzamer en efficiënter reizen. Wil je meer uit je reistijd halen dan zijn de fiets en het openbaar vervoer cruciaal!

Feestelijke Opening

Op 9 februari 2024 opent Rosmalen officieel de deuren van de gloednieuwe P+R. Vanaf 07:00 's ochtends zijn automobilisten welkom op het parkeerterrein achter perron 3. Tijdens de feestelijke opening kunnen bezoekers niet alleen genieten van de nieuwe parkeerplaats, maar is er ook de mogelijkheid om kosteloos de bandenspanning te laten controleren.

Gratis services voor reizigers

Voor fietsers is er eveneens veel te beleven. Bij de fietsenstalling naast het station kunnen reizigers gratis hun fietsverlichting laten controleren en banden laten oppompen. Zo kunnen alle reizigers comfortabel en goed voorbereid aan hun reis beginnen. Bovendien staat er voor iedereen een heerlijk kopje koffie of thee klaar.

Uitbreiding Fietsenstalling en Parkeerplekken

Als onderdeel van kortetermijnmaatregelen in het programma MIRT A2 Deil-Vught heeft de Gemeente Den Bosch de fietsenstalling en het aantal parkeerplekken bij station Rosmalen uitgebreid. Dit draagt bij aan een bereikbaar en leefbaar Rosmalen, waarmee de overstap naar schonere vervoersmiddelen gemakkelijk en aantrekkelijk wordt.

Wethouder Roy Geers aanwezig

Vanaf 09:00 zal wethouder Roy Geers aanwezig zijn bij Perron 3 om een toelichting te geven op de nieuwe voorzieningen en om vragen van de pers te beantwoorden. Een uitgelezen kans om meer inzicht te krijgen in de positieve impact van deze ontwikkelingen op de mobiliteit in Rosmalen.

De Gemeente Den Bosch nodigt alle reizigers en belangstellenden uit om de feestelijke opening bij te wonen!

Als pers aanwezig zijn? Meld u dan aan bij de gemeente door een mail te sturen aan: m.engelhart@s-hertogenbosch.nl