A2 DV Bewegwijzering Ring Den Bosch
Nieuws: 20 juni

Nieuwe bewegwijzering A2 en A59 bij ring Den Bosch

Rijkswaterstaat (een van de partners binnen het programma A2 Deil-Vught) plaatst momenteel nieuwe bewegwijzering op de ring van Den Bosch. Zo maak je als automobilist makkelijker een keuze voor de juiste rijbaan. Alles wat je erover moet weten, lees je in dit nieuwsbericht.

Betere doorstroming en meer veiligheid

De huidige bewegwijzering op de ring A2 en A59 bij Den Bosch kan voor onduidelijkheid zorgen bij de automobilist. Hierdoor is het niet altijd even makkelijk om de juiste afslag te vinden. Door nieuwe borden te plaatsen, met andere doelen die beter aansluiten op de bestemmingen in de regio, wordt het kiezen voor de juiste rijstrook eenvoudiger. Ook geven voorwegwijzers al op eerdere afstand richting aan zodat weggebruikers op tijd kunnen voorsorteren. 

Dit zorgt voor een betere doorstroming op de A2 en A59 en maakt de situatie op de weg veiliger. De werkzaamheden vinden plaats tot en met 5 juli. Geen zorgen! De borden worden voornamelijk 's avonds en 's nachts vervangen. De weg blijft dus open tijdens de werkzaamheden. Meer weten? Lees dan het artikel op de site van het MIRT.

De afbeelding links laat de bewegwijzering van de oude situatie zien. Op de afbeelding rechts is Rijkswaterstaat bezig om de nieuwe bewegwijzering te plaatsen. Beeld: Studio Retouched.