Getty A2 Borden
Nieuws: 24 augustus

Let op! Dit weekend is de A2 richting Den Bosch afgesloten

Ben jij aankomend weekend van plan om over de A2 tussen knooppunt Everdingen en Deil richting Den Bosch te rijden? Pas dan even op, want dat deel is van zaterdag 27 augustus 08:00 tot maandag 29 augustus 5:00 afgesloten. Met deze handige tips kom je tóch comfortabel op je bestemming.

Hoe kom je dan van A naar B?

Moet je toch richting Den Bosch? Of is je bestemming in de omgeving? Gelukkig zijn er genoeg andere reisopties om je bestemming te bereiken. Check de opties hieronder:

1. Bedenk of je reis wel écht nodig is

Het wordt komend weekend heerlijk weer: blijf lekker thuis en geniet van de zon op je balkonnetje of in je tuin. Of zoek verkoeling bij een zwemplas of zwembad in de buurt.

2. De trein

Langs de route vind je drie treinstations, namelijk Geldermalsen, Beesd en Culemborg. Pak de trein, leun lekker achterover of lees een goed boek. Voor je het weet ben je gearriveerd!

3. De fiets

Is de afstand ook te fietsen? Misschien is de e-bike een optie. Of maak een slimme combinatiereis: pak voor een deel de trein, en neem een OV-fiets om het laatste stukje te overbruggen naar je eindbestemming. Zo kom je ook gelijk aan je dagelijkse portie beweging!

Toch met de auto

Heb je geen keuze en moet je toch met de auto? Houd dan rekening met een extra reistijd van een uur. Rijkswaterstaat heeft een omleidingsroute verzorgd. Meer informatie vind je hier.

Maar denk bijvoorbeeld ook aan carpoolen. Zo kan je samen de extra reistijd overbruggen, en zorg je voor minder drukte op de omleidingsroute. Want door samen te reizen, is er weer een auto minder op de weg! En het is ook nog eens gezellig, toch?