Probeerpool Waalwijk
Actie

Grijp je kans: test een e-bike in Waalwijk!

Twijfel je over de aanschaf van een elektrische fiets? Of wil je eerst ervaren hoe het is om bijvoorbeeld dagelijks met een speed pedelec naar je werk te fietsen? Dat kan! Om werkende inwoners in het zadel te helpen, organiseert de gemeente Waalwijk de Sjees E-bike Probeeractie.

Snel op je bestemming

Een e-bike of speed pedelec brengt je snel op je bestemming. Je legt in korte tijd meer kilometers af zonder bezweet aan te komen. Hoe fijn is dat! Plus je bent meteen lekker in beweging in de buitenlucht. Pak dus je kans en ervaar zelf of een e-bike of speed pedelec iets voor jou is om de  (noodzakelijke) ritten naar je werk maken óf om lekker relaxed te freewheelen in je thuiswerkomgeving. 

Een week lang onbeperkt testen

Kies je voor een e-bike of speed pedelec, dan kun je deze een week lang onbeperkt gebruiken. Zo regel je dat heel eenvoudig: 

  1. Reserveer jouw elektrische fiets of speed pedelec online bij fietsenwinkel Matrabike in Waalwijk. Je hoeft geen contact op te nemen. Gebruik onderstaande reserveerknop en je e-bike of speed pedelec staat voor je klaar!
  2. Je haalt jouw elektrische fiets of speed pedelec daarna op bij Matrabike aan de Gompenstraat 21 in Waalwijk.
  3. Je leent de e-bike of speed pedelec van woensdag tot en met dinsdag. Zo kun je er bijna een volle week gebruik van maken. Dus ook in het weekend!
  4. Bij de uitgifte van de fietsen volgen we de richtlijnen van het RIVM. Alle fietsen worden grondig gedesinfecteerd.
  5. We vragen een kleine bijdrage van €10,-. Deze kun je direct betalen via iDeal. 

Tip: werk je bij een werkgever in de gemeente Waalwijk? Vraag dan bij jouw werkgever na of je het bedrag kunt declareren.

We wensen je veel fietsplezier!

Reserveer een e-bike

Enthousiast over deze actie? Deel ‘m met vrienden of collega’s in Waalwijk en vertel ons hoe deze actie jou over de streep heeft getrokken!