Gettyimages 875247398
Nieuws: 31 augustus

Nieuw! Onze thuiswerkplanner

Heb jij onze nieuwe thuiswerkplanner al geprobeerd? In samenwerking met het mobiliteitsprogramma SmartwayZ.NL hebben wij een tool gemaakt die jou helpt met de juiste balans vinden tussen thuiswerken en op kantoor werken. Met een paar klikken plan je jouw ideale werkweek!

Wat is jouw reden om thuis te werken?

Door Covid-19 is hybride werken het nieuwe normaal geworden. Maar hoe vaak willen mensen eigenlijk thuis werken? SmartwayZ.NL heeft hier onderzoek naar gedaan onder 3.200 reizigers in omgeving Den Bosch. 60 procent gaf aan een paar dagen per week te willen thuiswerken.

Een ander resultaat van het onderzoek was dat steeds meer mensen weer de auto naar werk pakken. Dit is echter niet bevorderend voor de drukte op de A2 tussen Deil en Vught. In de file staan is zonde van je tijd, toch? Wanneer je thuiswerkt, bespaar je reistijd. Oftewel, tijd die je veel beter kan besteden! Je houdt bijvoorbeeld meer tijd over voor sport, ontspanning of familie.

Hoe werkt het?

Heb jij het voornemen om hybride te blijven werken in de toekomst? Het helpt vaak om een voornemen vast te leggen. En daarom hebben we de thuiswerkplanner in het leven geroepen! Hiermee breng je jouw thuiswerkvoornemens in de praktijk. In de tool geef je aan op welke dagen je wilt thuiswerken. En je geeft je voorkeur voor slimme reisopties op de dagen dat je naar kantoor wilt. Het resultaat? Een snel overzicht van alle mogelijkheden én de optie om jouw ideale werkweek gelijk in je agenda te zetten. Super handig, toch?

Nieuwsgierig?

Benieuwd naar jouw ideale werkweek? Probeer de thuiswerkplanner uit!

Plan je ideale werkweek