Nieuws: 03 oktober

Met campagne halen bezoekers Den Bosch meer uit hun reistijd

In de file staan? Dat is echt zonde van je tijd. Haal meer uit je reistijd! Dat bleek voor veel bezoekers van de Bossche binnenstad een lonkend perspectief. Om reizigers te verleiden tot ander, slimmer reisgedrag trapten we op zaterdag 2 oktober de campagne Haal meer uit je reistijd af in het centrum van Den Bosch. Het bleek een mooie zaterdag om het Bossche publiek kennis te laten maken met de campagne.

Voor iedereen een persoonlijk reisadvies

Veel mensen vinden het vreselijk om in de file te staan. Zonde van je tijd, toch? Toch groeit de bevolking én het autoverkeer op de A2 rondom Den Bosch nog altijd gestaag, met meer files tot gevolg. Met de ‘kick-off’ van de campagne Haal meer uit je reistijd’, in het centrum van Den Bosch liet ons enthousiaste promotieteam bezoekers kennismaken met de slimme reiskeuzehulp op onze website. Wil je meer ontspanning? Of maak je je zelf liever nuttig? Wil je lekker sporten? Of juist lekker een terrasje pakken met je vrienden. De reiskeuzehulp helpt je om meer uit je reistijd te halen, op basis van wat jij belangrijk vindt.

Grabbelen voor een slimme reis

Wie de reiskeuzehulp volledig had ingevuld, kon rekenen op persoonlijk reisadvies op maat én een leuk bijpassend cadeautje in de campagne-stijl. Denk aan een stressbal voor meer ontspanning of een fietslampje voor een veilige rit op de fiets. Van de échte enthousiastelingen werd nog een mooie campagnefoto gemaakt: zij vinden zichzelf terug op onze socialmediakanalen.

Ontdek jouw reisprofiel

Met de kick-off van onze campagne hebben we veel mensen in de binnenstad van Den Bosch aangesproken. Met de handige tips en goede voorbeelden uit de reiskeuzehulp, weten ze hoe ze nu meer uit hun reistijd kunnen halen. Ook benieuwd naar hoe je meer uit je reistijd kan halen? Ga snel naar de reiskeuzehulp en ontdek jouw reisprofiel!