Opening Fietshub 1534
Nieuws: 22 december

Handig: nieuwe deelfietsenhub geopend op station Geldermalsen

Goed nieuws voor wie in (of dichtbij) Geldermalsen werkt: station Geldermalsen is sinds begin december uitgerust met een gloednieuwe deelfietsenhub. De fietsen zijn speciaal bedoeld voor forenzen om het laatste stuk van station naar de werklocatie te overbruggen. En niet geheel onbelangrijk, het gebruik van de deelfietsen in de hub is gratis voor medewerkers van deelnemende bedrijven.

Een duurzaam én snel alternatief

Veel mensen die werken in de regio Geldermalsen reizen met de auto van en naar het werk. Met het recent opgeknapte station Geldermalsen in de buurt is er echter een snel en duurzaam alternatief beschikbaar. En met de nieuwe oranje deelfietsen van Donkey Republic is het laatste stuk van het station naar werk ineens snel en comfortabel te overbruggen.

Gebruik maken van de oranje tweewielers?

De deelfietsen zijn te vinden aan de westzijde van station Geldermalsen, de kant van spoor 6 en 7. Je kunt ze eenvoudig herkennen aan hun knaloranje kleur.

Hoe maak je gebruik van zo’n handige deelfiets? Informeer allereerst bij jouw werkgever naar de mogelijkheden. Als jouw werkgever deelneemt aan dit initiatief krijg je namelijk een ID waarmee je kunt inloggen en gratis gebruik kunt maken van de Donkey Republic app. Selecteer vervolgens in de app de naam van de fiets die je wilt gebruiken, deze staat op het stuur; niet te missen dus.

Je bent dan al helemaal klaar voor vertrek! Eenmaal aangekomen zet je de fiets op slot met de app en zet je deze veilig weg in de fietsenstalling. Aan het einde van je werkdag ontgrendel je het slot weer in de app en fiets je fluitend terug naar het station. Plaats de fiets weer in de stalling en beëindig je rit in de app. Zo makkelijk kan het zijn.