D502700.35F0fcaa3906
Tip
Inspiratie:

Deelvervoer: sneller, goedkoper én duurzamer

Steeds meer mensen kiezen voor een deelauto, deelfiets of deelscooter. Het aanbod (elektrische) deelvervoermiddelen neemt dan ook snel toe. Net als het aantal apps waarmee je deze vervoermiddelen boekt. Deelvervoer biedt veel voordelen. En gemak: je hoeft alleen een app te downloaden, bijvoorbeeld reisapp Gaiyo


Goed voor je portemonnee

Deelvervoer is voordelig als je een vervoermiddel slechts korte tijd nodig hebt. Niet vreemd dus dat veel mensen er enthousiast gebruik van maken. Je betaalt namelijk alleen voor het gebruik van je deelfiets of deelscooter, niet voor het bezit. En maak je gebruik van een deelauto? Dan hoef je niet wakker te liggen van spannende apk-keuringen of dure verzekeringen. Zo houd je geld over voor leuke dingen, zoals een citytrip of een dagje shoppen.  

In no time geregeld

Deelvervoer regel je snel en eenvoudig via een app op je mobiele telefoon. En als je een deelfiets of deelscooter regelt, ben je ook nog eens snel op je bestemming. Zo ben je met een deelfiets bijvoorbeeld sneller dan met de auto, omdat fietsroutes vaak korter zijn. Dat geldt vooral in en rondom steden waar autoverkeer zorgt voor overvolle wegen en oponthoud. Een ander voordeel in vergelijking met de auto: je deelfiets of deelscooter kun je gratis stallen.  

Duurzaam op pad

Deelvervoer is duurzaam. Gebruikers van deelvervoer reizen vaak bewuster. Zij leggen in de regel minder kilometers af en dat betekent minder CO2-uitstoot. Veel deelvervoermiddelen zijn ook elektrisch. Zo is de elektrische scooter het snelstgroeiende deelvervoermiddel in de stad! Door vervoermiddelen te delen, help je bovendien om te besparen op materialen en afval. Wist je bijvoorbeeld dat een deelauto zes auto's in een buurt kan vervangen?

Overtuigd van de voordelen? Download dan reisapp Gaiyo en kies je favoriete deelvervoer. In Den Bosch staan de elektrische deelscooters van GoSharing voor je klaar! Ook vind je er een uitgebreid aanbod aan elektrische deelauto's. Probeer Gaiyo nu en ontvang vijf euro korting op je eerste reis!

Probeer Gaiyo uit